♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Glamorøse kjoler passer best til nyttårsaften mener jeg. ''less is out'' med andre ord. 


Bruk en svart eyeliner og påfør deretter en grå/svart glitrende øyenskygge. Bruk en lys foundation og litt solpudder i kinnene, mens leppene skal være i en hudfarget tone. Fake øyenvipper er et must på en slik dag! 
 • 8
  forje dagen var jeg og mamma på perlekjeden. vi kjøpte krystaller og alt vi trengte for å lage slike øredobber dere ser på bildet. det var utrolig gøy å lage det, men ganske vanskelig samtidig. det var ganske inspirerende å lage de, så dette er nok min nye hobby. man kan lage alt fra øredobber til armebånd på perlekjeden, så dere burde ta en tur dit.  


  disse har jeg laget hittil. 

  jeg er fremdeles syk, og da er det morsomt å ha noe å gjøre. et fint pepperkakehus pappa lagde, hehe. 
 • 6
  jeg har gått lei av å vente på at giotto skal få inn hunter kremene. det har gått flere måneder siden jeg var å spurte etter kremene og skrev opp nummeret mitt i boken deres. men nå - har det gått for lang tid og hunter støvlene mine har begynt å sprekke. kremene må nemlig lages i Scotland først, deretter sendes til Norge. men ihvertfall, jeg prøvde noe jeg var veldig skeptisk på, nemlig å smøre hunterstøvlene med olivenolje, og vettu hva?- det funket helt utrolig bra. nå er de så gode som nye, så dette anbefales virkelig å prøve ut. 

  img0093

  img0094
  beklager dårlig kvalitet på bildene, men kameraet mitt er ødelagt etter et lite uhell, så må bruke iphonen. skal prøve å kjøpe nytt kamera snart.